sarielle.blogg.se

STUDIEDAG! ^^

Publicerad 2013-09-18 13:40:42 i Farmor, Victoria's Secret, Österrike,

Hej! Idag har vi studiedag! ;) Så då missar vi tråkiga musiken, och jobbigt, tråkiga Elevens val! Så det var bra att det var studiedag idag dårå! ^^ Mamma och pappa ska åka till Österrike imorgon till söndag (torsdag - söndag) och då skulle mamma köpa ett Body Mister till mig från Victoria's Secret! Antingen Hello Darling eller Cher Love (Cherry Love) vet inte hur det stavas. Men aja. Då måste vi vara hos farmor -.-" Varför kan vi inte bara vara hemma. Suck ^^

Berättar om veckan! ^^

Publicerad 2013-09-12 19:16:17 i :), Veckan,

Hej! Det var ett tag sedan men nu är jag tillbaka! ^^ Imorgon har vi skoljoggen, och då ska jag och Clara "gå" tillsammans. För vi måste ju inte springa/jogga eftersom att vi får inget pris på hösten, bara på våren. :) Ja, och Clara har ju varit sjuk från måndag - onsdag, och hon är ju fortfarande lite hostig. Så det är bra att "gå" med mig. Hehe. ^^ Men faktiskt så fick vi nästan hemringning idag ^^ Jo, allt började med att vi var försenade på gympan, så vi kom till skolan ungefär 11:50, och vår mattid börjar kl. 11:40, å, sen skulle vi ju duscha och byta om ju, sen kom ju Åsa (gympalärare) in och bara: NI ÄR SENA! Vi bara: Aa .. Ja, vad mer kan man säga, liksom. Men aa Lisa blev inget större arg, som tur var .. :) Å, sen på rasten då gick ju jag, Clara och Israa till cykelstället, som bara är några meter utanför den "löjliga" gränsen, och våra cyklar var ju faktiskt där ^^ Men då cyklade Israa på hennes cykel, sen kom hemska Birgitta (slöjdlärare) och bara: NI FÅR INTE CYKLA UTAN HJÄLM! Och vet du vart skolgårdsgränsen går, Sara? Jag bara: Nej *Suck* .. ^^ Och ja, det var väl det men det finns många fler detaljer men som jag inte riktigt kommer ihåg å så, men jaja, så är det! :) Viii seeeees, i alla fall!

Berättar om dagen! ♥

Publicerad 2013-09-06 17:32:00 i Denna, Freeeeeedag, Har, Hur, Underbara, Varit!,

Heeeeeeela dagen, från början till slutet ~Freeeeeedag~ Jag går ju upp kl. 06:15 varje dag ^^ Måndag - Fredag i alla fall ^^ Och så .., kl. 07:25 cyklade jag till skolan idag men i vanligt vis så cyklar jag till skolan kl. 07:45 :) ♥ Sedan har vi Engelska direkt alltså Engelskaläxförhör ^^, ja, sedan går vi i genom om vad vi ska ha för kapitel i "workbook", och kl. 09:00 har vi SVVVVEEEENSKAAAAA ... öh, så trååååkigt ...!! Men det håller på i 40 minuter så alltså, 09:40 - 10:00 har vi rast! Så då kommer vi till det roliga, det mest intressanta i det här inlägget, eller ja, om man nu kan säga så o det ._. Meeeeen till saken .., på själva rasten så var det då, jag, Clara, Israa, Matilda och Johanna, vi var vi cykelstället (där vi egenligen inte får vara), men där var vi i alla fall och jag prov cyklade Israa's cykeeeel, helgryyyymt! Ja, men den var lite stor och väldigt, väldigt tunna däck .., men, Maria satt på en bänk och läste en bok (som hon gör varje rast), men då höll vi på och tittade på henne, sen frågade Johanna om vi fick vara där, men, hahah Maria hörde inte för ja, hon hade musik på (HAHAH) :D, men aa, så Johanna bara gick fram en bit och bara: Hallå? Och jag, och Clara gömde oss i buskarna, å, sen kom en gammal tant, förbi och tittade konstigt på oss .. :D Men aa, vi e så, bara lite konstiga av oss! :D Men ja, sen har jag väl varit med Julia, i någon timme, ;) Men det har helt enkelt vart en bra dag! ö.ö Kommentera gärna, om hur eran dag har varit, så läser jag den kommentaren, naturligtvis! Men aa, blir tacksam om ni kommenterar! Så gör gärna det, tack! Det betyder mycket men, ja, ni fattar! :D Vi seeeees! xD

Lite info, typ c;

Publicerad 2013-09-05 21:18:00 i Allmänt,

Hej, hej! xD Ja, alltså jag ju försöka skriva ett inlägg varje dag. Så ja, ibland så har jag fullt up.p men ändå så hinner jag med att skriva ett inlägg ifall det blir på morgonen, precis när jag har kommit hem från skolan, eller om jag bara tar mobilen sent på kvällen precis innan jag ska sova, vilket jag gör nu c; +.+ Men så att ni vet att jag verkligen försöker att skriva ett inlägg varje dag! :) Men ja, imorgon är det fredag och det innebär att det snart är helg! Och sen har jag ju såklart massa läxor, som såklart måste göras :( Men, aja, det är väl bara att stå ut, men vi ses hörrni! /Sara!

Läxor, någon gång känns det kul att göra de!

Publicerad 2013-09-04 13:15:00 i BLI, BÄTTRE?, DET, HAPPYY, KAN, SUUUUPER, UNDERBART,

Det är så sjukt, underbart väder här hos oss! Jag njöt av att ta med läxorna till studsmattan, byta om till trekvarts byxor och linne och sen känna känslan av att sommavärmen fortfarande är kvar, och det, det är en bra känsla, kan jag säga. Det går så fort att göra läxorna man kunde bara hoppa av sig när man var klar med läxorna och känna att det, det där var kul när man kunde njuta av värmen medans man gjorde läxorna! Ett stort tack till solen, för denna underbara värme! TAAAAAAAACKKKK SOOOOOLEEEEN!

Jag är sjuk >_<

Publicerad 2013-09-04 09:53:38 i >.<, Sjuk,

Jo hej, tyvärr så är jag sjuk men det är nog förmodligen bara för en dag. Så det är lugnt. Men eftersom jag inte har något att skriva om så skriver jag om hur det gick till ._. Jag orkade inte titta på TV först och det låter ju lite konstigt, för vilket jag gör varje vardagsmorgon. Men sen åkte mamma och pappa till jobbet och Sebbe stack till Felix. Sen kände jag att jag hade huvudverk och kände genast att det inte var någon bra ide´ att gå till skolan eftersom att dagen innan så hade jag lite huvudverk och en påbörjan av en förkylning, så då ringde jag till mamma och sa det, och mamma skulle ringa och säga att jag inte kommer till skolan idag, sen tittade jag på TV en stund, men nu sitter jag här framför datorn och skriver ett inlägg så att ni får veta. Men jag ska gå och vila en stund sen. Men ja, jag är hemma själv nu. Mamma och pappa är på jobbet och jobbar och Sebbe är i skolan och han har rast nu ._. Men det var väl det vi hörs väl om någon timme sådär så kan jag skriva ett snabbinlägg! :) Hejdå! Ses om några timmar eller 1-3 timmar iallafall! ;)

NU DUUU FEEEELIX!!

Publicerad 2013-09-03 16:36:00 i , HÄMND, NI, SKA,

Allvarligt, Felix. Ingen bra ide´ att få mig utelåst, och dra i mitt hår!!!!!
Det gjorde väldigt, väldigt ont kan jag säga .... D:
SÅ NU SKA JAG FAKTISKT HA HÄMND PÅ ER FELIX, SEBBE OCH LUCAS!!!!!!!
Och varför får jag ett sraff för minsta lilla jag gör???????
Och, ja du kan göra vad som helst men inget händer!!
ORÄTTVIST!! .... D:
Å, förresten det var faktiskt 3 KILLAR mot 1 TJEJ. Kan ni inte hålla på att att trakisera några andra fast ja, KILLAR, eller???!!!

Klara

Publicerad 2013-09-02 17:58:00 i Allmänt,

Nejmen tjena, tjena! Jag och Julia har precis sett, Klara, och sen skulle vi naturligtvis testa att se, Klara, fast med finskt tal.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela