sarielle.blogg.se

Lisa blev INTE arg.

Publicerad 2013-08-31 21:11:00 i ARG, Lisa, inte,

Hahah aa så var det Lisa (min lärare) blev faktiskt inte arg på oss, men skvallrarna bara: Lisa är jätte arg på er! Vi bara: Näe .. ;)
Hahah ägda, nej men jag vill inte vara dum ..:)
Men allvarligt tjejer, hon blev inte arg på oss hon är den bästa läraren i heeeeela världen!
Men ja, sen gick vi väl och tittade på alla stackars männsiskor som har dött ....
Men alltså dom som jobbar där vid kyrkan sa tydligt att man INTE fick springa, men tyvärr så sprang vi, det var faktiskt av misstag det var allvarligt inte med mening. Men det bara blev så och när vi skulle samlas och det var någon som kom och sa till oss att vi skulle samlas och då fick vi stressa på ... Men, ja vi spelade "fotboll" också eller om man nu ska kalla det fotboll jo det var så att vi blev indelade i två lag det ena laget fick vara "KRABBOR" och ja, typ gå som en krabba alltså på alla fyra och vårat lag v fick stå upp som vanligt och eftersom att då vi bara hade "TVÅ" fötter så fick vi börja med bollen och ja sen fick Tina i vårt lag testa på att vara blind ja, alltså hon fick en ögonbindel som hon skulle ha för ögonen.

Nu berättar jag om hur riddardagen var igår.

Publicerad 2013-08-30 14:44:39 i Kyrka, Lundby, Riddardag,

Nu tänkte jag berätta om dagen igår alltså riddardagen ute på Lundby.
Jo det började med att vi skulle åka dit då fick jag, Matilda och Israa åka i Lisa's bil (vår lärare) sen när vi kom dit skulle någon Magnus prata, bla, bla, bla. Jo sen var det så att jag och Israa gick in i kyrkan och Israa gick upp till microfonen och sa "Mina damer och herrar" ... Sen började hon spela på pianot. Då gick jag upp till microfonen och sa "Ursäkta för dålig presentation" ... Sen kom det några skvallrare och skulle såklart säga vad vi gjorde till andra vuxna, kan vi inte få ha lite kul där eller? Måste vi ha så tråkigt annars ... Fortsättning följer i ett annat inlägg lite senare .. :)

Tjena, tjena!

Publicerad 2013-08-28 17:29:00 i DAAAG, IMORGOOOON, LÅÅÅÅÅNG, xD,

Tja, tja. ;)
Ja, imorgon ska klassen på någon riddardag, helkorkat tror dom att jag vill vara någon himla riddare eller? Sånt höll man ju på med på 1400-talet. Herreguh. Sånt fjant vill väl inte vi hålla på med, och sen ska vi äta fisk till lunch, allvarligt *fisk* alltså nu går det över gränsen, alltså fisk, till lunch och sen ska vara en "riddare" hela dagen. 10.00-17.00. Heeeeeeela daaaaaagen, och sen sa Lisa att hon och Birger skulle skjutsa oss dit alltså 4 stycken åt gången får åka med i Lisa's bil för att vi ska alla komma till riddargrejen .. x6 ska Lisa åka ända ut till Lundby, OMG. Alltså lite överdrivet men vad ska man göra, liksom. Men ja, det var väl det, allt jag ville berätta om för den här gången att vi ska ut till Lundby, men det kommer väl ett inlägg imorgon, eller på fredag om hur det var. Vi får se om jag hinner imorgon, eller om jag är helt slut, efter en hel dag där ute, för jag menar vi slutar ju 17.00 o.O

Hej!

Publicerad 2013-08-27 17:57:23 i Allmänt,

Hej!
På rasten + på lektionerna har ett par idioter till killar -.-" Vart hel dryga. Dom följde efter oss, hela tiden och sen gömde dom sig och tittade på oss alltså, skit dryga ...! Bara för att dom skulle titta så att vi inte skulle kasta äpplen, hur knäpp kan man vara?
Hallå.
Amen hejdå! :D

Förlåt :/

Publicerad 2013-08-26 20:23:35 i JU, Mitt, fel, inte,

Hej, hej!
Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket men skolan är ju igång nu :/
Jeg er fra Sverige. Hahah aa lite Norska! :D
Ok, men då vet ni att det kan bli ett inlägg lite, då och då. Men jag kommer i alla fall att blogga några gånger i veckan, så att ni vet. Men jag har ju massor av läxor också som måste göras ni vet. Men nu kan jag väl passa på och berätta vad jag har gjort nu den senaste tiden som jag inte har bloggat.
Jo, men i skolan så har vi väl haft kul på rasterna men ja, nu är ju Clara bortrest i Turkiet i 1 vecka, så trååååkigt ...!
Men hmm jo "vi" har väl "pallat" lite (mycket)  äpplen på rasten. Hehe. Inte mitt fel dom var ju så goda, och äppelträdet bara stod där ju (såklart det står där den flyttar ju inte på sig), ja det är ju deras fel att dom inte hade plockat ner alla äpplena (jo såklart dom var ju inte klara det var ju visst bara kartäpplen). Men i alla fall vi kan säga att det inte var mitt fel, ok. :)

Maksim!

Publicerad 2013-08-17 15:44:00 i !!!!, ATT, Allt, Att, Bara, Du, FOREVER, Finns, För, Maksim, Mitt, Sötnos, TACK, Till, Underbar,

Hej, hej!
Maksim ville att jag skulle skriva om honom, så då gör jag väl det. Jo Maksim är hur snäll som helst, han är ursöt och ursnygg!
Min lilla sötnos!
♥~Mack~♥
Ja, men till typ saken. Han vill att jag skulle skriva om honom och det är det är det jag gör precis just nu, älskling!
Han är iallafall en jätte söt kille och han är jätte omtänksam och verkligen bryr sig om mig. Han är jätte rolig också, han gör mig alltid glad, helt enkelt. Men ja, den gulligaste som finns, fina Maksim. Mack ... ♥
Tack för att du finns, Maksim. Du är allt för mig. ♥
Han har så fint brunt hår, hans ögon är som diamanter, han är bara för underbar. Du e min lilla, sötnos. !♥!

Heeeeeeeeeeeeeej! Tyyyp, ja. 😛

Publicerad 2013-08-12 17:42:42 i Allmänt,

Hej, typ tror jag! 😄🍢
Vad har ni gjort idag dåe? ✌
Skriv gärna i kommentarerna, jag tittar på alla! ✉
Ja, om ni har en blogg eller YouTube kanal så tipsar jag gärna om den! 👍
Meeeeeeeen, om ni vill att jag gör det så är det bara att skriva i kommentarerna, tack. Jag uppskattar det 👈

Lalala!

Publicerad 2013-08-11 17:16:16 i Allmänt,

Tja, tja hörrni!
 
Blogg: sarielle.blogg.se
Instagram: sarielleblogg
YouTube: Inte verifierat
Kik: Inte verifierat
Facebook: Inte verifierat
Twitter Inte verifierat
 
...
Det var allt!

Hej.

Publicerad 2013-08-11 16:12:00 i ..., Dryg, Eller, Ja, Jobbig, Kusin, Och, Suck, Tråkig,

Tja, tja. Typ dåliga nyheter, eller jag vet inte om det är bra eller dåliga.
Hmm .. hur ska jag börja ..., jo Julia min kusin hon kan man säga är en sån som inte pratar mycket alls. Ja och hon är en som säger, kanske, venneh, nej, inte nu, vill inte. Ja, det är väldigt, väldigt drygt så nu går jag liksom runt och säljer för WWF själv. För att hon vill ju aldrig men igår så övertalade jag henne och min faster Evalill också alltså Julia's mamma. * ... Suck ... *. Ja, men vi eller ja, "jag" har sålt för 2072 kr nu, totalt! Yey!

Yeah, yeah, yeah!!

Publicerad 2013-08-11 14:15:00 i !!!!, Bara, Jag, Mohahahaha!, Nej, Skojar,

Jo, vet ni?
Jag sålde för 357 kr!
Alltså av min moster, Sussi!
Men totalt så har jag sålt för 2072 kr på 3 dagar!
Yeah, yeah, yeah, heja mig, hej- hej- heja mig!!
 
Aa i alla fall hejdå (för tillfället)
Man vet aldrig när det kan komma ett nytt inlägg! ;)

NU SKA DET HÄNDA GREJER, vettni!

Publicerad 2013-08-11 13:50:00 i !!!!, Att, Hon, Köper, Om, Se, Spännande,

Jo, hejsan!
Min moster, Sussi kommer om ungefär 10 minuter och då kommer jag att sälja lite från WWF (pandaförsäljningen)
till henne för att hon kommer säkert att köpa för att hjälpa mig att sälja så mycket som möjligt så att jag kan håva in pengar och sedan ge till WWF ;-)
 
Tjaaa vi ses senare!

Meeen hejsan! Igen! Nu! :D!

Publicerad 2013-08-11 10:36:00 i ARG, DET, JU, LADDAR, SÖNDER,

Hej, hej!
Venneh vad jag ska skriva men, aja. Kommer väl på något förr eller senare ;)
 ... Suck.
Nej men datorn laddar ju nästan sönder, hallå! :D
Det ska ju inte behöva vara så ... *suck*.
Men allvarligt man kan ju inte göra någonting, bläää ...!
- *ARG*!!
 Måste verkligen köpa en ny dator!!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela